Reviews van onze patiënten

10

Gertjan Wilbrink

09-02-2016

super fijne praktijk! ik zit hier nu ongeveer een jaar of 3, overgestapt omdat ik hele slechte ervaringen had met mijn oude tandarts. heel vriendelijk personeel en de behandelingen gebeuren altijd in goed overleg. iets wat ik persoonlijk erg fijn vind! toen ik hier kwam was ik heel erg angstig voor de tandarts, dat is nu zo goed als verdwenen!

Bekijk review
10

Maritha van Mierlo

12-04-2016

Ik ben door vele verhuizingen vaak gewisseld van tandarts. Nu al weer een aantal jaren bij deze praktijk en zéér tevreden. Alles wordt rustig uitgelegd en zeer vakkundig gewerkt. Mijn dochter is zelfs hier eindelijk van haar tandartsangst af gekomen. Voor mij de beste tandartsen die ik heb gehad !

Bekijk review
10

Marinus Dansen

02-12-2017

De medewerkers in deze praktijk zijn uiterst prettig in de omgang. Je krijgt, indien gewenst, vooraf netjes een herinnering van de afspraak via de mail. De tandarts neemt alle tijd voor je en is naast toegankelijk ook kundig. Verder ziet de praktijk er altijd verzorgt en netjes uit. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, ik heb nog niet eerder een zo'n fijne tandarts meegemaakt.

Bekijk review
10

Jan Holtman

04-07-2018

Ik was ergens anders was heel bang maar marten van de laan heeft het goed gedaan bedankt

Bekijk review
10

Henk Ellens

19-10-2019

Wij zijn in 2010 bij Wijsman terechtgekomen. En wij kunnen ons geen betere tandarts wensen, alleen de rust en vakmanschap al.

Bekijk review
10

Jos Bijl

21-11-2019

Zeer tevreden , zelfs mijn dochter van 4 vindt het een feestje als ze weer naar Max mag 👍👍

10

M.H.J. van Vlokhoven

01-09-2020

Helaas brak de kroon (snijtand) op een, door een andere implantoloog geplaatst implantaat af. Het implantaat bleek van een makelij die niet door W&K wordt gebruikt. Martin wist, in overleg met de importeur van dit merk een nieuwe opbouw met kroon te plaatsen. Ik zie er weer uit als nieuw. Hulde voor Martin en zeker ook voor de receptionistes die mij steeds op de hoogte hielden van de vooruitgang. Ik hoop het niet, maar als ik weer een implantaat nodig heb, ga ik zeker naar Wijsman en Koster!.

Bekijk review
10

Carla van der Linden-Claessen

03-09-2020

Recent zijn bij mij implantaten en een brug geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de informatie vooraf, de behandeling en de mogelijkheid om bij vragen snel een antwoord of consult te krijgen. Bij de behandeling heb ik gelukkig weinig pijn ervaren en ik ben tevreden met het mooie resultaat.

Bekijk review
10

Marnix Klooster

12-09-2020

Ik ga met mijn gezin al jaren naar tandarts Sjoukje Wijsman. We worden altijd deskundig, vriendelijk en enthousiast geholpen, met uitstekende resultaten. We zijn dus zeer tevreden met de geboden diensten. Onlangs is mijn moeder, die op leeftijd is, in Apeldoorn komen wonen. Door eerdere slechte ervaringen met andere tandartsen was zij nogal angstig geworden voor tandheelkundige behandelingen. Door ons enthousiasme is zij ook bij Wijsman en Koster terecht gekomen. Bij de behandeling die vervolgens vrij snel nodig was, heeft Sjoukje met haar assistente door hun rustige en begripvolle werkwijze niet alleen de kiespijn weggenomen, maar ook de angst voor eventuele toekomstige behandelingen.

Bekijk review
10

Daniëlle K

17-09-2020

Super blij met mijn nieuwe facings van mijn 2 voortanden. Zeer profesioneel gemaakt.De mensen van praktijk Wijsman en Koster luisteren naar jouw wensen, denken met je mee, en adviseren je goed. Ik voelde mij zeer vertrouwd om dit bij deze praktijk te laten doen. Bedankt Max en Hanno en verdere collega's voor mijn mooie gebit!!! Ik straal weer😁😇

Bekijk review
10

Sander Kluft

01-10-2020

Iedereen was erg vriendelijk en deskundig. Ontspannen en prettige sfeer.

10

Richard Dreef

05-10-2020

Een tandartsenpraktijk zoals het hoort te zijn. Een warm welkom in een schone en mooie ruimte. En tandarts Max zorgt met zijn kunde en kennis, dat je met een positief gevoel weer naar de tandarts gaat. Een dikke 5 sterren beoordeling.

Bekijk review
10

Saskia Svb

16-12-2020

Erg vriendelijk en deskundig

Bekijk review
10

P. Gadiot

07-03-2021

Onlangs naar voile tevredenheid de behandelingen voor een implantaat afgerond. Altijd een warm welkom! Altijd op tijd en tijd om de situatie te bespreken. Goede onderlinge samenwerking. Top praktijk!

Bekijk review
10

Teddy Dijkkamp

22-06-2021

Al jaren patient. Fijne, kundige mensen die alle tijd voor je nemen en je op je gemak stellen.

Bekijk review
10

Erms Jonker

23-06-2021

Kundige tandartsen, fijn in de omgang en ook behulpzame assistentes. Goede, ontspannen sfeer en geduldige, beleefde secretaresse. Laagdrempelig voor mensen die met schroom de tandarts bezoeken.

Bekijk review
8

Pepijn Holewijn

01-08-2021

Reëel antwoord op evt issues.

Bekijk review