In gesprek met de ‘nieuwe’ tandarts opvolger van Robert Thomson, door: Tineke van den Hazel.

Het viel best mee op de fiets naar de Ketelboetershoek 29 voor een interview met Martin van der Laan.

Hij heeft daar een prachtige groepspraktijk, WK tandartsen, waar een iedere tandarts zijn eigen patiënten heeft.

“De voordelen zijn legio”, zegt Martin:

In een groepspraktijk kun je beter mee gaan met moderne technieken, je kunt makkelijk overleggen met andere collega’s en het is gezellig.

Zelf heb ik zijn verdovingstechniek zonder noemenswaardige pijn ondergaan, een minuscuul naaldje, geen opgezette mond, niet meer wachten tot de verdoving is begonnen!

Hij is zeer ervaren en heeft bij diverse tandartsen die ervaring opgedaan. Hij gebruikt een 3 dimensionale röntgentechniek, hij kan kronen digitaal afdrukken, dus minder happen.

Een eigen tandtechnieker, die de kronen maakt en een mondhygiëniste, die je gebit en tandvlees goed kan reinigen, allemaal in huis!

Hij vindt persoonlijk contact heel belangrijk. Hij heeft nog negen maanden intensief contact met Robert Thomson, die wil ook graag dat, ‘zijn’ patiënten tevreden zijn.

Vele jaren had hij met Martin en anderen een studieclub, waar uiteraard de praktijkervaringen en behandelmethodes werden uitgewisseld.

Wie is deze jonge enthousiaste tandarts?

Martin woont in Apeldoorn en heeft ervaring opgedaan in onder meer een groepspraktijk en een verwijspraktijk voor implantologie. Hij heeft twee kleine zoontjes en is daar heel blij mee! Op vrijdag heeft hij papa dag, dat alleen vind ik al heel bijzonder van deze gedreven tandarts! De hond ziet hem dan meteen ook wat vaker!

Zijn opleiding, Rijksuniversiteit Groningen, heeft hij gedaan in 2011 , daarna heeft hij zich gespecialiseerd en is hij in 2016 een NVOI erkend implantoloog geworden. Dit keurmerk geeft aan dat hij de chirurgische behandelingen volgens de laatste kwaliteitseisen mag uitvoeren.

Heel veelzijdig is deze tandarts. Hij vindt het heel leuk met kinderen om te gaan en heeft daar ook de nodige ervaring mee. Robert Thomson kan z’n handen dichtknijpen met zo’n opvolger en met een gerust hart met pensioen gaan!

De tijden, dat hij werkt op zijn mooie werkplek zijn:

  • Van maandag tot vrijdag, gewoonlijk van 8:15 uur tot 17:00 uur.
  • Bij uitzondering: dinsdag van 7:00 uur tot 14:00 uur

Vrijdag is het papa-dag.

Reacties niet toegestaan.