Tarieven tandarts

Wijsman en Koster Tandartsen in Apeldoorn (Gelderland) blijkt één van de goedkoopste tandartsen in Apeldoorn, volgens tandartsvergelijkingssite 123tandarts.nl.

Beoordeling Wijsman en Koster TandartsenDe lage prijzen gaan ook nog eens gepaard met een goede patiëntbeoordeling. Gemiddeld gaven patiënten deze ons maar liefst een 8,7 als rapportcijfer!

Tandarts tarieven

Tandartsen in Apeldoorn

De tandarts is in Apeldoorn verspreid door de hele stad. Het is de twaalfde stad van Nederland en het voordeel voor patiënten is dat er genoeg te kiezen valt waar het om tandartsen gaat. De meeste tandartspraktijken bevinden zich in Apeldoorn Noord. De tandarts komt veel minder voor in Apeldoorn Zuid. In de Binnenstad, Brinkhorst, Apeldoorn West, Sprengenweg Noord, de Parken, bij de Haven, de Mheen, de Maten en Zevenhuizen zijn er voldoende tandartsen gevestigd. In totaal zijn er ongeveer 40 tandartspraktijken gevestigd in Apeldoorn. Dat staat ongeveer gelijk aan 3800 inwoners van Apeldoorn per tandarts. Rond Apeldoorn zijn er ook een aantal plaatsen waar tandartsen in de buurt zitten, zoals Ugchelen en Beekbergen.

Tandartsen in nieuwbouwwijken

Apeldoorn is een prachtige stad om te wonen. Veel bos en stadsparken en ook de geneugten van een grote stad. Er vestigen zich dan ook veel mensen uit de overige delen van Nederland. Deze mensen verhuizen bijvoorbeeld naar de nieuwbouwwijken Zonnehoeve en Zuidbroek. Maar ook om te werken zullen mensen verhuizen naar Apeldoorn. Ondermeer het Kadaster en de Belastingdienst zijn gevestigd in Apeldoorn.

Tandarts kiezen

Een steekproef van 123tandarts.nl heeft uitgewezen dat dure tandartsen veelal meer service bieden en omgekeerd. Voor patiënten is er dus veel te kiezen. Ook qua prijs is er sinds 1 januari 2012 wat te kiezen op het gebied van de mondzorg. Het is dus goed om eerst tandartsen te vergelijken voordat u een keuze maakt naar welke tandarts u gaat. In Apeldoorn zijn zowel goedkope als dure tandartsen te vinden. U kunt op 123tandarts.nl uitzoeken welke tandarts in Apeldoorn goed bij u past.

Zie ook:

Bron: Tandartstarieven in Apeldoorn (123tandarts.nl)

Reacties niet toegestaan.