Eén van onze patiënten stoorde zich aan haar composiet voortanden: ze verkleurden snel, de vorm was niet helemaal naar wens en de curve verliep erg recht.  Ze had zelfs moeite met lachen, omdat ze zich er niet prettig bij voelde. 

We hebben dit kunnen oplossen met 4 facings van porselein. We hebben de kleur bijpassend gemaakt, de vorm hersteld en een mooie curve eraan toegevoegd, waardoor er mooie natuurlijke hoogteverschillen tussen de tanden aanwezig zijn.

We zijn onze patiënt erg dankbaar dat we de foto’s mogen gebruiken en hopen dat ze voortaan weer lachend door het leven gaat!

Reactie van onze patiënt:

” Ik liep al twee jaar met ontevredenheid rond over mijn voortanden, maar door angst voor de tandarts durfde ik niet de stap te nemen. Ik kwam bij WK-tandartsen terecht omdat mijn man er al patiënt was. Uiteindelijk is de behandeling mij zo meegevallen, mede door de goede begeleiding en het geduld van iedereen die erbij betrokken was. Met het resultaat ben ik ongelooflijk blij mee, en ik krijg er veel complimenten over. En het aller belangrijkste is dat ik gewoon weer volmondig durf te lachen.” 

Reacties niet toegestaan.